Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 705 και Γ12, λόγω εργασιών επί της οδού Έκτορος του Δήμου Ιλίου

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 705 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΠΛ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.-ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ) και Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΛΙΟΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ),από την Πέμπτη 6/9/2018 και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Έκτορος από τη συμβολή της με την οδό Μέσης Ανατολής έως τη συμβολή της με την οδό Κλυταιμνήστρας στον Δήμο Ιλίου, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 705 από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό)

Από Φυλής, αριστερά Καπετάν Βέρρα, συνέχεια Ερμιόνης, δεξιά Πριάμου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Εγκαταλείπονται οι στάσεις :

  • 1η Ρίμινι
  • 2η Ρίμινι
  • Πλατεία Ρίμινι

Ιδρύεται προσωρινή στάση απέναντι από τα γήπεδα 5Χ5 στο ύψος της οδού Αγ. Αναργύρων και περίπου 200μ από την οδό Φυλής.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Γ12 από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό)

Από Φυλής, αριστερά Καπετάν Βέρρα, αριστερά Ιπποδαμείας, δεξιά Αλ. Παναγούλη, συνέχεια Αλ. Παναγούλη και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Εγκαταλείπονται οι στάσεις:

  • 1η Ρίμινι
  • 2η Ρίμινι

Σημείωση : Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.