Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία των ΜΜΜ την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών, στις Γραμμές 2 και 3 της ΣΤΑΣΥ, από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.

Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια της στάσης, μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από τους σταθμούς Σύνταγμα , Εθνική Άμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό.

Η Γραμμή 1 και όλα τα υπόλοιπα μέσα (Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ) θα κινηθούν κανονικά.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.