Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 740

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 740 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΣΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΑΓ. ΑΝΝΑ), λόγω εργασιών στον παράδρομο της οδού Πλήθωνος Γεμιστού του Δήμου Αχαρνών, την Πέμπτη 21.06.2018, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 740 στην κατεύθυνση προς Αγία Άννα

Από Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, αριστερά Πλήθωνος Γεμιστού (όχι στον παράδρομο), συνέχεια επί της Πλήθωνος Γεμιστού (όχι στον παράδρομο) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λαθέας, δεξιά Λαθέας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.