Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές και κάλαντα στον ΟΑΣΑ από τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Τα γραφεία του ΟΑΣΑ πλημμύρισαν σήμερα το πρωί από χαρούμενες φωνές παιδιών, καθώς τα επισκέφτηκε ομάδα μικρών μαθητών του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνοδευόμενοι από δασκάλους και γονείς που μοίρασαν ευχές, συμβολικά δώρα, ενώ έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, στελέχη και εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

«Για μας είναι πολύ σημαντικό και πολύ συγκινητικό, ανάφερε ο Τάσος Ταστάνης στο σύντομο χαιρετισμό του, ότι μας εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας και τις ευχαριστίες σας για το γεγονός ότι ο ΟΑΣΑ, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διαθέτει ειδικό δρομολόγιο λεωφορείου που μεταφέρει τους μικρούς μαθητές στο σχολείο τους. Είναι μεγάλη τιμή και η καλύτερη επιβράβευση για τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίζει ένας μεγάλος δημόσιος οργανισμός σαν τον δικό μας, το ότι επισημάνατε πως η συμβολή μας είναι καθοριστική για την ομαλή λειτουργία του σχολείου σας. Θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των εργαζομένων του ΟΑΣΑ και να σας δηλώσω πως είστε το γούρι μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για να σταθούν όρθιες οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.