Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Αλλαγές στην λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 204

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τις αλλαγές στην λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 204 από την Παρασκευή 1/12/2017ως εξής:

  • Η λεωφορειακή γραμμή 204 «ΣΤΡ. ΣΑΚΕΤΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ» θα λειτουργεί με την σημερινή της μορφή και θα έχει αφετηρία στο Στρ. Σακέτα Α’ μόνο κατά την ημέρα της Κυριακής.
  • Για τις καθημερινές και για την ημέρα του Σαββάτου η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 204 μεταφέρεται εντός του Στρατοπέδου Σακέτα Β’(ΕΚΕΜΣ) και η νέα ονομασία της λεωφορειακής γραμμής 204 θα είναι: 204Β «ΕΚΕΜΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ».

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.