Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταργήσεις γραμμών 408 και 901 και συγχωνεύσεις των γραμμών 307 - 310

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών, διότι καταγράφεται χαμηλή επιβατική κίνηση στο σύνολο της ημέρας :

408 «ΚΥΚΛΙΚΗ    ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ»  και

901 « ΣΤ. ΗΣΑΠ Ν. ΦΑΛΗΡΟ- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ».

 

Επίσης συγχωνεύονται οι λεωφορειακές γραμμές 307 Στ. Δουκ. Πλακ.-Γλ. Νερά –ΣΕΑ Αττ. Οδού και 310 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Προαστ. Κορωπίου

σε μία νέα γραμμή με την ονομασία 307 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Γλ. Νερά –Προαστ. Κορωπίου

 Η νέα γραμμή 307 θα συνδέει τους σταθμούς ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ και ΚΟΡΩΠΙΟΥ, με συχνότητα δρομολογίων ανά 20 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής. Επίσης στο Δήμο Γλυκών Νερών, θα ακολουθεί τη διαδρομή της παλαιάς γραμμής 307 και δεν θα διέρχεται από το σταθμό Κάντζα και τα ΣΕΑ της  Αττ. Οδού, παρέχοντας συντομώτερη σύνδεση με το Μετρό και τον Προαστιακό στους κατοίκους της περιοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr.

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185