Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγκριση λειτουργίας τριών Δημοτικών Λεωφορειακών Γραμμών στο Δήμο Χαλανδρίου από τον ΟΑΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ, ύστερα από πρόταση του Δήμου Χαλανδρίου, ενέκρινε τη λειτουργία τριών Δημοτικών Λεωφορειακών Γραμμών που θα προσφέρουν καλύτερη σύνδεση των γειτονιών του Δήμου μεταξύ τους και με το κέντρο της πόλης, καθώς και με άλλα διοικητικά, αθλητικά κέντρα (Αθλητικοί Χώροι, Σχολεία, Κοιμητήριο κ.λπ.), ενώ παράλληλα θα παρέχουν τη δυνατότητα μετεπιβίβασης στους σταθμούς του Μετρό ή τις στάσεις του δικτύου του ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα ο ΟΑΣΑ ενέκρινε τη λειτουργία των εξής λεωφορειακών Γραμμών:

·         Της Γραμμής Β1: ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΤΗΜΑ – ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ.

·         Της Γραμμής Β2: ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΤΗΜΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ.

·         Της Γραμμής Γ: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Η κυκλική Γραμμή Γ συνδέει την περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου με το κέντρο Χαλανδρίου, το ΙΚΑ Χαλανδρίου και διέρχεται πλησίον του σταθμού μετρό «Χολαργός».

 

 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, «ο Οργανισμός στηρίζει τους  φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του έργου των τοπικών τους συγκοινωνιών δημιουργώντας συνθήκες διαλειτουργικότητας και συντονισμού με τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας».

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.