Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία Μέσων σταθερής τροχιάς την Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Λόγω των στάσεων που έχουν εξαγγείλει σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. καθώς και μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου, το πρόγραμμα λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς, για την Τρίτη 15/11/2016, διαμορφώνεται ως ακολούθως:


  • ΓΡΑΜΜΗ 1 (Ηλεκτρικός): κανονική λειτουργία από έναρξη έως λήξη της κυκλοφορίας.

  • ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 (ΜΕΤΡΟ): λειτουργία από 10:00 έως λήξη της κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι, οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ και ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ θα παραμείνουν κλειστοί και μετά τις 10:00 έως τις απογευματινές ώρες, κατόπιν ενημέρωσης από την Ελληνική Αστυνομία και οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς στάση.

Το πρώτο δρομολόγιο από ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ προς ΑΘΗΝΑ στις 12:00.

    ΤΡΑΜ: λειτουργία από 21:00 έως λήξη της κυκλοφορίας.


Τα ανωτέρω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.