Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Ο ΟΑΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο ΟΑΣΑ στηρίζει και συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που γίνονται το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου 2016 και φέτος έχουν ως βασικό σύνθημα «Έξυπνη κινητικότητα ισχυρή οικονομία» στοχεύοντας στη συνύπαρξη πεζών, ποδηλάτων και αστικών συγκοινωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι προγραμματίζει τις εξής δράσεις:

- Οργάνωση τριημέρου για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

- Προβολή συνθημάτων για την ενθάρρυνση της έξυπνης αστικής κινητικότητας από όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αξιοποιώντας και το έργο της Τηλεματικής.

- Δημιουργία εντός του Οργανισμού ειδικής Ομάδας Εργασίας Κινητικότητας η οποία θα μελετήσει, σε συνεργασία με φορείς της ποδηλασίας και άλλες συλλογικότητες, την υλοποίηση δράσεων που θα στοχεύουν στην ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας και στη συνύπαρξη πεζών, ποδηλάτων και αστικών συγκοινωνιών.

 

Όπως  δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης στο πλαίσιο του Mobility Action Plan (σχέδιο δράσης για την κινητικότητα) που επεξεργαζόμαστε σχεδιάζουμε δράσεις που προωθούν την έξυπνη αστική κινητικότητα, αναβαθμίζουν το περιβάλλον και προστατεύουν το δημόσιο χώρο. Ήδη για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών που χρησιμοποιούν το ποδήλατο παράλληλα με τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, δρομολογούμε τη δημιουργία ποδηλατοστασίων σε κατάλληλα σημεία διέλευσης των ΜΜΜ, καθώς και την προσθήκη ειδικών σχαρών ποδηλάτου σε λεωφορεία.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.