Συγκοινωνιακοί Χάρτες
Συγκοινωνιακοί Χάρτες

|Print| |Email|

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών διαθέτει μια σειρά από επτά (7) Συγκοινωνιακούς Χάρτες, όσες και γεωγραφικά οι περιοχές του Νομού Αττικής, καθώς και ειδικό χάρτη για τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Στους χάρτες αποτυπώνονται με διάφορους χρωματισμούς οι αριθμοί και οι διαδρομές των γραμμών λεωφορείων και τρόλλεϋ, οι σταθμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου όπου υπάρχουν, καθώς και άλλα σημεία για τη διευκόλυνση της μετακίνησής σας.

Ο κάθε χάρτης φέρει ειδικό υπόμνημα στο οποίο επεξηγούνται οι χρωματισμοί των γραμμών και όλα τα σύμβολα, αλλά και πίνακα στον οποίο αναγράφονται οι γραμμές λεωφορείων και τρόλλεϋ που εξυπηρετούν κάθε Δήμο ή Κοινότητα ξεχωριστά.

Μπορείτε να κατεβάσετε, να τυπώσετε ή απλά να δείτε στην οθόνη σας όποιον χάρτη επιθυμείτε, πατώντας στις παρακάτω αντίστοιχες περιοχές:

Αν έχετε πρόβλημα εμφάνισης των Ελληνικών χαρακτήρων στους χάρτες παρακαλώ κατεβάστε και εγκαταστήστε τις απαραίτητες γραμματοσειρές

Χάρτες Αστικών Συγκοινωνιών σε .pdf

Εύρεση Δρομολογίων
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185